PC Maasland & Caiway Glasvezel

Internetten met de snelheid van het licht, telefoneren en de hoge kwaliteit televisie. Glasvezel verzekert je van een verbinding met de hoogst mogelijke kwaliteit en snelheid. PC Maasland is als enige van Midden-Delfland officieel Caiway retailer.

Wij kunnen je helpen met de aanvraag en installatie van glasvezel bij u thuis.
Kom gerust even bij ons langs of bel even voor meer informatie naar 010 59 17 305

Met 3 ex Caiway medewerkers en meer dan 16 jaar ervaring ben je bij ons op het goede adres.

Wat is Caiway Glasvezel precies?

Televisie Kijken

Bij Caiway krijgt u altijd de beste beeld- en geluidkwaliteit. Met 70+ tv-zenders, waarvan 33 in Full HD. Alsof u er zelf bij bent. Bovendien kijkt u overal in huis live TV op uw PC, tablet en smartphone. Met interactieve televisie, als optie bij de glaspakketten, kunt u met één druk op de knop de nieuwste films bestellen én gemiste programma’s terugkijken. Uiteraard kunt u live TV pauzeren, terugspoelen en opnemen.

Supersnel Internet

Met internet via glasvezel van Caiway heeft u supersnel internet in huis. Veel sneller dan ADSL. Up- of downloaden? Voortaan gaat het allebei even snel. Grote bestanden binnenhalen, vakantiefilms versturen? Het gebeurt in een flits. Ongeacht hoeveel gezinsleden er online zijn want de capaciteit van glasvezel is oneindig en bovendien heel betrouwbaar.

Bellen op z’n voordeligst

Caiway zorgt ervoor dat u zo voordelig mogelijk belt. Dus voor vaste start- en gesprekskosten die standaard laag liggen. Bovendien betaalt u bij Caiway exact voor de tijd die u heeft gebeld. Uw gesprekken worden namelijk afgerekend per seconde. Wel zo eerlijk, vinden we. Met het abonnement VoIP Comfort+ belt u zelfs helemaal gratis naar vaste en mobiele nummers in Nederland.