WordPress CMS Onderhoud

Misschien heeft u er één? Of hebben wij een website voor u gemaakt in het CMS systeem WordPress?

Dan is het verstandig om regelmatig onderhoud uit te voeren op uw website. WordPress maakt gebruik van een CMS core met diverse plugins en een thema welke de layout van uw website mogelijk maakt. Deze moeten dan ook eens in de zoveel tijd geupdate en geupgrade worden.

U kunt dit tot zekere hoogte zelf doen maar als u 100% slagingskans wilt dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij maken eerst een backup voordat we aan de slag gaan en houden het gehele proces nauwlettend in de gaten. Zo weten we zeker dat uw website niet alleen snel maar ook veilig en up-to-date wordt.

Hebben wij voor u een WordPress website gemaakt? Dan is het tevens zo dat de gebruikte Thema’s tegenwoordig geen Lifetime support meer hebben en dat er dus zelf voor de verlening daarvan moet worden verzorgd. Uiteraard kunnen wij dit voor u uit handen nemen (inclusief de kosten bij een verlening van het thema). Kortom; U heeft er geen omkijken meer naar.

Definitie van een Update

Een update wordt meestal uitgebracht om ontoelaatbare tekortkomingen, zoals bugs (programmeerfoutjes) of beveiligingsrisico’s te herstellen of om een klein deel van het programma te wijzigen. Een upgrade brengt meestal grotere veranderingen met zich mee, zoals volledig nieuwe functionaliteit, een nieuwe gebruikersinterface.

Wat kunnen wij voor u doen?

  • Security Patches
  • Volledige Versie Upgrades
  • Plugin / Extensions Updates

  • Thema Updates
  • Beveiliging Monitoren