PC Maasland SSD Webhosting?

Webhosting is het verhuren en onderhouden van een computerruimte waar website’s worden geplaatst. Deze computers ofwel servers genoemd zijn verbonden met een super snelle verbinding aan het internet.

Op deze server huurt u een ruimte waar uw website staat. Uw website wordt hierdoor super snel bereikbaar zodat deze door duizenden mensen tegelijk kan worden bezocht, dit is zonder problemen of vertragingen.

PC Maasland kan u alles bieden op het gebied van webhosting. In tegenstelling tot sommige bedrijven beperken wij ons niet bij het verlenen van webhosting of het aanbieden van webhosting pakketten. Wij bieden u een professionele definitie van webhosting; webhosting met meer service, snelheid en kwaliteit. PC Maasland biedt u verschillende webhosting pakketten. Onze webhosting pakketten worden per jaar gefactureerd.

Uiteraard helpen wij u graag met het online brengen van uw website!

SSD Schijven:

Onze servers maken uitsluitend gebruik van de nieuwste SSD schijven. Het grote voordeel hiervan is dat de websites nog sneller geladen worden en dat u altijd een snellere website heeft.

Meerdere servers:

Al onze webhosting pakketten worden op 3 servers gerepliceerd. Dit houdt in als 1 van de servers wegvalt door een storing. Dat uw website gewoon online blijft!

Webhosting Pakketten

Mail

Basis

Business

Schijfruimte: 500 MB 2 GB 5 GB
Dataverkeer: 7 GB 100 GB 400 GB
POP3 Accounts: 10 15 50
MySQL Databases: X 1 3
Prijs per maand:

€ 4,09

€ 8,22

€ 14,88

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.