Wat is een Domeinnaam?

Om een website te kunnen vinden heeft u het adres van de website nodig. Een adres op het internet wordt een domeinnaam genoemd. De domeinnaam bestaat uit een ‘naam’ en een ‘landen extensie’, een landen extensie wordt ook wel een TLD (Topleveldomain) genoemd op het internet.

Voor domeinregistraties biedt PC Maasland u een snelle en duidelijke service. PC Maasland registreert uw domeinnaam doorgaans binnen één werkdag.

Domeinnaam Registratie

PC Maasland kan verschillende domeinnaam extensies voor u registreren, PC Maasland heeft een aanbod van meer dan 80 verschillende extensies. Op onze website hebben wij de meest gangbare extensies geplaatst welke u kunt bestellen.

Mocht u onverhoopt een ‘tropisch’ domeinnaam willen registreren welke niet op onze website staat laat het weten en er zal u een prijsopgave worden toegestuurd.
Domeinnaam registraties worden per jaar geregistreerd en gefactureerd (tenzij anders vermeld). De prijzen gelden tevens voor verlenging of verhuizing van een domeinnaam.

Er zijn echter enkele domeinnamen met een uitzondering zoals .nu en .co.uk. Deze domeinnamen worden per 2 jaar geregistreerd en gefactureerd. Als u een domeinnaam bij PC Maasland registreert via de website is dit definitief! Het is niet mogelijk om een domeinnaam te wijzigingen na registratie!

Beschikbare Domeinnaam Extenties

.TLD

Prijs Per Jaar:

.nl € 9,95
.be € 9,95
.eu € 14,95
.com € 12,95
.net € 14,95
.org € 12,95
.info € 14,95
.biz € 14,00
.cc € 21,95
.ch € 29,95
.de € 9,95
.it € 16,95
.me € 29,95
.mobi € 28,95
.nu € 40,00

Alle genoemde prijzen bij onze Domeinnamen zijn exclusief 21% BTW.